Aslıhan Güner - Aslıhan Güner on instagram "🧞‍♂️", 2020 | Instagram / 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslıhan Güner - Aslıhan Güner on instagram "🧞‍♂️", 2020 | Instagram / 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.. 421 317 просмотров 421 тыс. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! O acısını enfes yansıtmış harbiden.

(showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu!

Aslıhan Güner | Dizilah
Aslıhan Güner | Dizilah from img.dizilah.com
Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. 20,851 likes · 62 talking about this. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur.

2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı.

421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar?

Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam:

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner babasını kaybetti! Aslıhan Güner ...
Ünlü oyuncu Aslıhan Güner babasını kaybetti! Aslıhan Güner ... from i.tv100.com
Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir.

Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda.

2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? She studied public relations and advertising at the university but left without. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Aslıhan güner en büyük fan sayfası!

17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam:

Diriliş Ertuğrul'da kim kimdir? (Oyuncu karakterleri) - 1 ...
Diriliş Ertuğrul'da kim kimdir? (Oyuncu karakterleri) - 1 ... from cdn1.ntv.com.tr
She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler O acısını enfes yansıtmış harbiden. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır.

@aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner.

Her mother is from malatya, while her father is from sivas. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama